Forum info o ww zaczerpnięte z internetu Strona Główna info o ww zaczerpnięte z internetu

 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

RYBY

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum info o ww zaczerpnięte z internetu Strona Główna -> PUNKTACJA
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
becik22




Dołączył: 24 Paź 2006
Posty: 40
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 19:24, 24 Paź 2006    Temat postu: RYBY

Anchois w solance 25g 0,5
Dorsz świeży, surowy 125g surowego 2
Filet śledziowy w sosie pomidorowym ½ puszki 95g 4,5
Filet śledziowy w śmietanie 60g 4
Filety rybne panierowane 150g 7
Gładzica surowa 70g surowej 1
Halibut czarny, świeży 125g surowego 4,5
Halibut czarny, wędzony 100g 5,5
Homar 125g 2
Kargulena 125g 2
Karmazyn wędzony 100g 3
Karp świeży, surowy 100g surowego 2,5
Kawior 10g 0,5
Kostki rybne 30g 1
Kraby 25g 0,5
Krewetki bez łusek 30g 0,5
Leszcz mały, surowy 125g 2,5
Lin, surowy 1 filet 125g 1,5
Łosoś surowy 125g surowego 3,5
Łosoś w oleju 25g 1
Łosoś wędzony 60g 2
Makrela świeża, surowa 90g surowej 4
Makrela w oleju 30g 2
Makrela wędzona 75g 3,5
Małże 500g 5
Matias 80g 5
Mintaj 125g 1,5
Morszczuk 125g 1,5
Okoń 125g 2
Ostrygi 3 szt. 50g 0,5
Pikling wędzony 110g 6
Pstrąg świeży 300g 6
Pstrąg wędzony 60g 1,5
Rolmopsy 80g 2,5
Ryba pieczona w folii 180g 4
Ryba pieczona w śmietanie 180g 9,5
Ryby nie tłuste np. rdzawiec, wątłusz 1 mały filet 150g surowy/ 120g gotowany 2
Sandacz 125g 1,5
Sardynka, surowa 60g surowej 2
Sardynki w oleju 30g 1,5
Sepia, surowy 125g surowej 1,5
Sola, surowa 70g surowej 1
Szprotki wędzone 15g 1
Śledź marynowany 1 szt. 110g 6
Śledź smażony 100g 5
Śledź świeży, surowy 90g 5
Śledź w galarecie 150g 6
Tuńczyk świeży, surowy 100g surowego 5,5
Tuńczyk w oleju 30g 2
Tuńczyk w sosie własnym 30g 1
Węgorz świeży 100g 7,5
Węgorz wędzony 40g 3,5




Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Agnieszka
Administrator



Dołączył: 24 Paź 2006
Posty: 403
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Czw 19:36, 26 Paź 2006    Temat postu:

Dorsz surowy 150g 2 p
Dorsz panierowyny 200g 12,5 p
morszczuk, mintaj 100g 1,5P
pstrąg gotowany 1 fil. 4P


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
AnDa_




Dołączył: 18 Lip 2007
Posty: 2
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 14:51, 13 Sie 2007    Temat postu:

Panga (100g) - 2p

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum info o ww zaczerpnięte z internetu Strona Główna -> PUNKTACJA Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin